€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Quutopia Deep Sea Whales
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Quutopia Deep Sea Whales

Artikelnr QA171065
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Zet zelf je vriendjes voor in bad in elkaar met de walvissen uit de Deep See Whales set van Quutopia (QA171065)! De zachte foam onderdelen kun je zelf, of samen met papa of mama in elkaar zetten door ze in elkaar te schuiven. Zo maak je echte 3-D walvissen in verschillende maten. Superleuk voor in bad, en een leuke uitdaging om in elkaar te zetten en weer uit elkaar te halen.

Leerdoelen Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Materiaal:Zacht kunststof schuim (vrij van BPA, ftalaten, latex: recyclebaar)
Inhoud:5 foamstukken, goed voor 3 walvissen
Afmetingen (verpakking):21 x 21 x 2,5 cm
EANcode 5425031171065

Over Quut

Een gerenommeerd  Belgisch ontwerpbureau, Pars Pro Toto, concludeerden een paar jaar geleden dat het strandspeelgoed van tegenwoordig vaak van slechte kwaliteit is. Na een dagje spelen op het strand, gebeurt het veel kinderen dat er wel weer iets gesneuveld is die dag.
Dit was een belangrijk uitgangspunt om samen een nieuwe frisse lijn strandspeelgoed te gaan ontwerpen dat degelijk zou zijn van kwaliteit en met een innovatieve funktie.
En zo ontstond Quut, een lijn met kleurrijk strandspeelgoed dat bestaat uit duurzame, mooie en slimme ontwerpen. En met het grote voordeel dat dit jaar na jaar mee zal gaan. Een paar mooie voorbeelden zijn de Ballo, de Triplet, Cuppi, Scoppi en Alto. 
Het speelgoed van Quut is gemaakt van kwalitatief zeer goede kunststof (polypropyleen) dat vrij is van BPA, ftalaten en latex en daarnaast ook allemaal recyclebaar. Quut is erin geslaagd om het klassieke strandemmertje, schepje en de vormpjes een geheel nieuwe look en soms ook functie te geven. Een aantal producten heeft zelfs meerdere functies gekregen zodat je het bijvoorbeeld in het zand, in het water en soms zelfs in de sneeuw kunt gebruiken. De kleur en vorm van het speelgoed nodigt direct uit om er mee te gaan spelen.