€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Quutopia Jellyfish badpuzzel
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Quutopia Jellyfish badpuzzel

Artikelnr QA171003
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Versier de randen van het bad of douche met deze vrolijke kwalletjes van Quutopia (QA171003)! Wat is er nou leuker dan lekker spelen in bad? Deze vrolijk gekleurde kwalletjes plakken gemakkelijk op de rand van het bad of op een tegelmuur. Met hun hun kleine tentakeltjes kun je ze aan elkaar verbinden en in elkaar puzzelen, en de vrolijkste combinaties maken! Het lichte, zachte schuim waar deze puzzelstukken van gemaakt zijn, is vrij van BPA, ftalaten en latex en bovendien recyclebaar. En ze kunnen drijven: zo raak je ze niet gemakkelijk kwijt!

Leerdoelen Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Afmetingen (verpakking):21 x 21 x 2,5 cm
Materiaal: Zacht kunststof schuim (vrij van BPA, ftalaten, latex: recyclebaar)
EANcode 5425031171003

Over Quut

Een gerenommeerd  Belgisch ontwerpbureau, Pars Pro Toto, concludeerden een paar jaar geleden dat het strandspeelgoed van tegenwoordig vaak van slechte kwaliteit is. Na een dagje spelen op het strand, gebeurt het veel kinderen dat er wel weer iets gesneuveld is die dag.
Dit was een belangrijk uitgangspunt om samen een nieuwe frisse lijn strandspeelgoed te gaan ontwerpen dat degelijk zou zijn van kwaliteit en met een innovatieve funktie.
En zo ontstond Quut, een lijn met kleurrijk strandspeelgoed dat bestaat uit duurzame, mooie en slimme ontwerpen. En met het grote voordeel dat dit jaar na jaar mee zal gaan. Een paar mooie voorbeelden zijn de Ballo, de Triplet, Cuppi, Scoppi en Alto. 
Het speelgoed van Quut is gemaakt van kwalitatief zeer goede kunststof (polypropyleen) dat vrij is van BPA, ftalaten en latex en daarnaast ook allemaal recyclebaar. Quut is erin geslaagd om het klassieke strandemmertje, schepje en de vormpjes een geheel nieuwe look en soms ook functie te geven. Een aantal producten heeft zelfs meerdere functies gekregen zodat je het bijvoorbeeld in het zand, in het water en soms zelfs in de sneeuw kunt gebruiken. De kleur en vorm van het speelgoed nodigt direct uit om er mee te gaan spelen.