€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens magische badboek Alice Splash
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Lilliputiens magische badboek Alice Splash

Artikelnr 83005
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Met dit magische badboekje Alice Splash van Lilliputiens is verwondering verzekerd! Als je dit boekje namelijk onderdompelt in een bad van 32 graden of warmer, dan verschijnen de vrolijke avonturen van Alice het vosje. Hoe kan dat nou? Superleuk en telkens weer spannend: 'Zal Alice dit keer verschijnen?' Misschien houdt je kleintje niet zo erg van in bad gaan, maar met vriendinnetje Alice van Lilliputiens wordt het vast al gauw een feestje! En deze Alice van Lilliputiens houdt van gezelschap!

Leerdoelen Geen
Afmetingen:ca. 13 x 13 x 2,5 cm
EANcode 9782930417431

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.