€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Watergiet- schaaltjes
Aantal: 1
Uw prijs
21,50

Watergiet- schaaltjes

Artikelnr 5714
Levertijd Direct leverbaar
€ 21,50

Spelen in bad vindt elk kind geweldig! En wat is er dan leuker dan ontdekken en uitproberen wat water doet? Met deze waterschaaltjes kun je water scheppen en het water er door de gaatjes uit laten lopen. De gaten in de schaaltjes zitten op verschillende plekken en verschillen ook in grootte waardoor het bij de een sneller gaat dan bij de ander. Scheppen, spelen en ontdekken dus! Na het spelen, kunnen de kommetjes mooi in of op elkaar gestapeld worden.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Fijne motoriek
materiaal:planwood: geperst resthout en zaagsel (eco-materiaal), verf op waterbasis
afmeting:13 x 13 x 6 cm (grootste schaaltje)
EANcode 8854740057143

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.