€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Zeilboot met pinguin
Aantal: 1
Uw prijs
14,50

Zeilboot met pinguin

Artikelnr 5711
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,50

Dit kleine zeilbootje van Plantoys komt vanuit de noordpool gevaren!! De pinguïn en de zeilboot zijn er klaar voor om met je mee in bad te gaan..... Het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Rubberhout is de meest ecologisch "vriendelijke" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. De verf die gebruikt is op waterbasis. Een echte houten zeilboot die mee in bad kan, zal zorgen voor eindeloos badplezier. Na het badritueel wil de Plantoys boot wel graag op het droge gelegd worden. Bijzonder, duurzaam en leuk.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Afmeting :12 x 9 x 11 cm
Materiaal:hout van de rubberboom
EANcode 8854740057112

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.