€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Zeilboot met zeehond
Aantal: 1
Uw prijs
16,95

Zeilboot met zeehond

Artikelnr 5710
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,95

Dit kleine zeilbootje van Plantoys wil graag bij jou in bad varen! De zeehond en de zeilboot zijn er klaar voor om een lange tocht met je te maken..... Het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Rubberhout is de meest ecologisch "vriendelijke" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. De verf die gebruikt is op waterbasis. Een echte houten Plantoys zeilboot die mee in bad kan, zal zorgen voor eindeloos badplezier. Na het badritueel wil de boot wel graag op het droge gelegd worden. Bijzonder, duurzaam en leuk.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Afmetingen:ca. 12 x 9 x 11 cm
Materiaal:hout van de rubberboom
EANcode 8854740057105

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.