€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Activity boot
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Activity boot

Artikelnr 5693
Levertijd
€ 34,95

Ik ga lekker vissen.... op vis,schildpad en zeester. Deze activiteiten-visboot heeft een afneembare kajuit, een visser en een vis,schildpad en zeester en een hengel met haak. De visser past in de kajuit en in de achterzijde van de boot. Alle onderdelen van de activiteiten-boot zijn van hout en blijven dus drijven in het water. Dit is bijzonder, duurzaam en leuk. Het speelgoed is gemaakt van Plan Wood: dit is resthout van het rubberhouten speelgoed wat Plantoys maakt, wat ze verzamelen en samenpersen tot PlanWood. Te gek speelgoed voor in bad.

Leerdoelen Behendigheid, Rollenspel
Materiaal:Rubberhout & Plan Wood: dit is resthout van het rubberhout wat wordt samengeperst
Afmeting: 21 cm x 12,5 cm x 21,5 cm (lxbxh)
EANcode 8854740056931

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.