€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys reddingsboot
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Plan Toys reddingsboot

Artikelnr 5668
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,95

Met deze houten kustwacht reddingsboot van Plantoys (5669) kun je heerlijk spelen. De bemanning is er klaar voor om met je in bad te gaan.....Het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Rubberhout is de meest ecologisch "vriendelijke" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. De verf die gebruikt is op waterbasis. Een echte houten Plantoys reddingsboot die mee in bad kan, zal zorgen voor eindeloos badplezier. Na het badritueel wil de boot wel graag op het droge gelegd worden. Bijzonder, duurzaam en leuk.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Materiaal:hout van de rubberboom
Afmetingen:ca. 12 x 8 x 4 cm
EANcode 8854740056689

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.