€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plantoys Water Landing Net
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Plantoys Water Landing Net

Artikelnr 5640
Levertijd direct leverbaar
€ 34,95

Met het water landing net van Plan Toys (5640) kan jouw kleintje heerlijk kliederen in het water. gebruik de bakjes om water in elkaar over te gieten. Met het netje schep je de leuke figuren uit het water: een schildpad, een vis en een zeester. Als je thuis nog een hengeltje hebt liggen kunnen de figuren ook gehengeld worden. Dit speelgoed is van prachtige kwaliteit en fleurt door de leuke kleuren het hele badje op!

Leerdoelen Behendigheid, Grove motoriek en beweging, Ooghandcoördinatie, Ordenen
aantal onderdelen6
EANcode 8854740056405

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.