€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Badschelp
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Haba Badschelp

Artikelnr 303669
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Borrelen, drijven, gieten. Met de badschelp van HABA heb je ontzettend veel badder plezier. Open de schelp, wat is dat nou? Een parel! Hij blijft drijven op het water wat hem super leuk maakt om mee te spelen. In de schelp zitten kleine gaatjes waar je het water uit kan laten lopen. Houdt de schelp onder water en er bubbelen allemaal kleine luchtbelletjes naar boven. De badschelp van HABA is ook leuk om in de tuin mee te spelen, of voor in het zwembadje!

Leerdoelen Geen
Afmeting: 12 cm x 12 cm
EANcode 4010168234168

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.