€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Wobbel linnen-whitewash vilt muis
Aantal: 1
Uw prijs
149,95

Wobbel linnen-whitewash vilt muis

Artikelnr LIN-VLT-MS
Levertijd Direct leverbaar
€ 149,95

Met deze whitewash muisgrijze Wobbel heb je een uniek stuk speelgoed in huis dat uitnodigt tot spelen én bewegen in huis. Kinderen benutten de Wobbel maximaal en zien eindeloos veel mogelijkheden in deze houten plank met ronding. Mag ik even loungen in mijn loungestoel? Wie komt er bij me winkelen, spullen te koop in mijn winkel! Ik wil een echte glijbaan in de kamer, mag ik van de bank afglijden? Is het een tafel? Nee, het is een opstapje! De Wobbel kan 200 kilogram dragen en zo kunnen niet alleen kinderen, maar ook volwassenen en ouderen balans vinden op deze bijzondere plank. De Wobbel is heel geschikt voor in huis, omdat de onderzijde een laag van vilt heeft, waardoor uw vloer niet zal beschadigen. De Wobbel brengt evenwicht en balans en bevordert het lichaamsbewustzijn. Meteen worden allerlei spiergroepen geactiveerd bij het wiebelen, gewoon geweldig! De Wobbel vindt zijn oorsprong in de Waldorf-scholen en is voor het eerst op de markt gebracht in december 2015. Dit bedrijf van Nederlandse bodem wil waarde toevoegen aan beweging in de vorm van duurzame producten aan een duurzame samenleving in beweging.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Fantasie, Behendigheid
Afmetingen:85 x 30 x22 cm
Materiaal:Gestapelde en geperste lagen beukenhout met een unieke kromming.
EANcode 7434009355343

Over Wobbel

Wat is een Wobbel?

Is het de rug van een Olifant, een balansbord, een schommel, een brug, een winkeltje, een hut, een opstapje, een racebaan, een loungestoel of toch de rug van een olifant?

De Wobbel stimuleert balans en evenwicht, verleidt tot beweging en spel in huis en is voor jong en oud speel mee met je kind en wordt fit!
Een Wobbel staat bovendien staat bovendien ook nog eens prachtig in huis.