€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Wobbel linnen whitewash vilt lucht
Aantal: 1
Uw prijs
159,00

Wobbel linnen whitewash vilt lucht

Artikelnr LIN-UNI-MS01
Levertijd Direct leverbaar
€ 159,-

Wie wil er nou geen Wobbel? De Wobbel is een product met fantastische mogelijkheden! Volwassenen zullen denken dat het een plank met een kromming is, maar kinderen zien er veel meer in. Is het een brug? Nee, een opstapje! Kom je bij me winkelen, spullen te koop! Mag ik in mijn loungestoel zitten? Ik wil glijden van de glijbaan! Zo zijn er eindeloos veel mogelijkheden met deze mooie houten Wobbel, die een gewicht tot 200 kilogram aankan. De Wobbel verleidt tot beweging en spel in huis en is hiervoor ook zeer geschikt, omdat de Wobbel een vilten onderzijde heeft waardoor uw vloer niet zal beschadigen. De Wobbel bevordert het lichaamsbewustzijn en brengt balans en evenwicht Ook worden nog eens allerlei spiergroepen aan het werk gezet, terwijl je aan het wiebelen bent. De Wobbel is niet alleen geweldig voor kinderen, maar ook volwassenen en ouderen kunnen balanceren. De Wobbel vindt zijn oorsprong in de Waldorf-scholen en is voor het eerst op de markt gebracht in december 2015. Dit bedrijf van Nederlandse bodem wil waarde toevoegen aan beweging in de vorm van duurzame producten aan een duurzame samenleving in beweging.

Leerdoelen Behendigheid, Fantasie, Grove motoriek en beweging
materiaalgestapelde en geperste lagen beukenhout met een unieke kromming
Afmeting85 x 30 x 22 cm
EANcode

Over Wobbel

Wat is een Wobbel?

Is het de rug van een Olifant, een balansbord, een schommel, een brug, een winkeltje, een hut, een opstapje, een racebaan, een loungestoel of toch de rug van een olifant?

De Wobbel stimuleert balans en evenwicht, verleidt tot beweging en spel in huis en is voor jong en oud speel mee met je kind en wordt fit!
Een Wobbel staat bovendien staat bovendien ook nog eens prachtig in huis.