€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Trekfiguur Hugo de slak
Aantal: 1
Uw prijs
33,50

Trekfiguur Hugo de slak

Artikelnr DJ06254
Levertijd Direct leverbaar
€ 33,50

Met dit trekfiguur Slak Hugo van het Franse merk Djeco (6254) zal je kleintje vanaf 12 maanden, graag zijn eerste stapjes maken door de kamer. Slak Hugo zal het beste vriendje van je kleine spruit worden en graag meegenomen worden op wandelavontuur. De slak draagt een ronde plastic bal dat los als huisje op zijn rug ligt , zo gauw ie wordt voortgetrokken draaien er allemaal balletjes in het rond en deze geven dan een vriendelijk geluidje. Dit is ook erg leuk voor je kleintje om naar te kijken.De wieltjes hebben een rubber bandje en rijden daardoor lekker soepel. Je kleintje zal er graag de kamer mee verkennen.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging
Afmeting:17 x 13 x 10 cm.
EANcode 3070900062542

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.