€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Wobbel blank gelakt met mosterd vilt
Aantal: 1
Uw prijs
139,90

Wobbel blank gelakt met mosterd vilt

Artikelnr BLNKNW
Levertijd Direct leverbaar
€ 139,90

Met deze blank gelakte met mosterdgele Wobbel heb je een uniek stuk speelgoed in huis dat je uitnodigt tot spelen én bewegen. Kinderen gebruiken de Wobbel maximaal en zien eindeloos veel mogelijkheden in deze houten plank met ronding. Mag ik even loungen in mijn loungestoel? Wie komt er spulletjes kopen in mijn winkel? Ik wil een echte glijbaan in de kamer, mag ik van de bank afglijden? Is het een tafel? Nee, het is een opstapje! De Wobbel kan 200 kilogram dragen waardoor niet alleen kinderen, maar ook volwassenen en ouderen balans kunnen vinden op deze bijzondere plank. De Wobbel is heel geschikt voor in huis, omdat de onderzijde met vilt bekleed is, waardoor uw vloer niet beschadigd raakt. De Wobbel brengt evenwicht en balans en bevordert het lichaamsbewustzijn. Meteen worden allerlei spiergroepen geactiveerd bij het wiebelen. De Wobbel vindt zijn oorsprong in de Waldorf-scholen en is voor het eerst op de markt gebracht in december 2015. Dit bedrijf van Nederlandse bodem wil waarde toevoegen aan beweging in de vorm van duurzame producten aan een duurzame samenleving.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Fantasie, Behendigheid
Materiaal:Gestapelde en geperste lagen beukenhout met een unieke kromming.
Afmetingen:85 x 30 x 22 cm
EANcode

Over Wobbel

Wat is een Wobbel?

Is het de rug van een Olifant, een balansbord, een schommel, een brug, een winkeltje, een hut, een opstapje, een racebaan, een loungestoel of toch de rug van een olifant?

De Wobbel stimuleert balans en evenwicht, verleidt tot beweging en spel in huis en is voor jong en oud speel mee met je kind en wordt fit!
Een Wobbel staat bovendien staat bovendien ook nog eens prachtig in huis.