€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Wobbel blank gelakt met vilt lucht
Aantal: 1
Uw prijs
139,90

Wobbel blank gelakt met vilt lucht

Artikelnr BLNK-UNI-SKY01
Levertijd Direct leverbaar
€ 139,90

De houten Wobbel is een fantastisch produkt! Wat voor volwassenen er uit ziet als een plank met een kromming, is voor kinderen zoveel meer dan dat. Kinderen maken op veelvuldige wijze gebruik van dit speelgoed. Is het een opstapje? Nee, een brug! Mag ik in mijn loungestoel zitten? Spulletjes te koop, welkom in mijn winkel! Mag ik van de glijbaan? Zo zijn er eindeloos veel mogelijkheden met deze prachtige houten Wobbel, die een gewicht tot 200 kilogram kan weerstaan. De Wobbel verleidt tot beweging en spel in huis en is hiervoor ook zeer geschikt, omdat de Wobbel een vilten onderzijde heeft waardoor uw vloer niet zal beschadigen. Kinderen vinden balans en evenwicht op de Wobbel en trainen ook nog eens allerlei spiergroepen terwijl ze bijvoorbeeld gaan wiebelen. Niet alleen geweldig voor kinderen, maar ook volwassenen en ouderen kunnen dit oefenen op de Wobbel. De Wobbel vindt zijn oorsprong in de Waldorf-scholen en is voor het eerst op de markt gebracht in december 2015. Het is een Nederlands bedrijf dat waarde wil toevoegen aan beweging in de vorm van duurzame producten aan een duurzame samenleving in beweging.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Fantasie, Behendigheid
Materiaal:gestapelde en geperste lagen beukenhout met een unieke kromming
Afmeting:85 x 30 x 22 cm
EANcode 7434009354339

Over Wobbel

Wat is een Wobbel?

Is het de rug van een Olifant, een balansbord, een schommel, een brug, een winkeltje, een hut, een opstapje, een racebaan, een loungestoel of toch de rug van een olifant?

De Wobbel stimuleert balans en evenwicht, verleidt tot beweging en spel in huis en is voor jong en oud speel mee met je kind en wordt fit!
Een Wobbel staat bovendien staat bovendien ook nog eens prachtig in huis.