€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ballenbank
Aantal: 1
Uw prijs
39,50

Ballenbank

Artikelnr 9424
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,50

Een geweldige activiteit voor kinderen vanaf 1 jaar. Doe de ballen boven in de rondjes en sla er met de houten hamer een paar keer op. Je zult zien dat de ballen dan in het houten kistje vallen en er ook zelf weer uit komen rollen. Na een tijdje oefenen, zul je er steeds behendiger in worden!Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch \"vriendelijke\" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Behendigheid
Materiaalhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting15 x 15 cm
EANcode 8854740094247

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.