€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grote speelset Dierentuin
Aantal: 1
Uw prijs
49,99

Grote speelset Dierentuin

Artikelnr 7633
Levertijd Direct leverbaar
€ 49,99

Welkom in de dierentuin! Hier wonen een heleboel wilde dieren die door oppasser Sjors worden verzorgd: hij maakt de hokken schoon, geeft ze te eten en speelt met hen. Alle kleine dierentuin fanaten kunnen met de dieren steeds weer nieuwe avonturen beleven. De speelfiguren zijn prachtig vormgegeven en kunnen goed worden neergezet. Deze eenvoudig uit te breiden speelwereld geeft de creativiteit alle ruimte en ondersteund spelenderwijs de spraakontwikkeling.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168076331

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.