€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Van Dijk Toys Boerderij met rood dak en ruime speelopening
Aantal: 1
Uw prijs
99,95

Van Dijk Toys Boerderij met rood dak en ruime speelopening

Artikelnr 760
Levertijd Direct leverbaar
€ 99,95

Met deze prachtige houten boerderij met rood dak van Van Dijk Toys (760) raak je niet uitgespeeld! Het mooie houten dak is aan één kant opengewerkt, zodat je er gemakkelijk met meerdere kindjes tegelijkertijd mee kunt spelen. De stevige boerderij heeft aan de binnenkant plek voor meerdere dieren, en een brede deuropening waar ze door naar binnen en naar buiten kunnen. Ook voor scholen en instellingen is deze stevige houten speelboerderij erg geschikt.

Leerdoelen Rollenspel, Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Afmetingen:49 x 27 x 29 cm
EANcode 8718591217760

Over Van Dijk Toys

Het Hollandse bedrijf Van Dijk Toys maakt houten kindermeubilair en speelgoed van de beste kwaliteit beukenhout en berken multiplex in een eigen fabriek te Roemenië.
De onderdelen zijn verbonden met schroeven die verzonken zijn en afgedicht worden met een houten dopje. Het gebruik van dit kwaliteitshout en de stevige constructie maakt dat het speelgoed van Van Dijk jarenlang, meerdere generaties meegaat en garandeert vele uren speelplezier. Het speelgoed is daarom erg populair bij kinderdagverblijven, omdat het ook tegen een stootje kan.
Het assortiment loopt uiteen van loopfietsen tot bakfietsen, van retro poppenwagens tot blokkenkarren en allen voorzien van zachte geluiddempende banden. Ook behoort een garage en boerderij tot het Van Dijk assortiment.