€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Boerderij met scharnierend dak
Aantal: 1
Uw prijs
124,95

Boerderij met scharnierend dak

Artikelnr 750
Levertijd Direct leverbaar
€ 124,95

Deze stevige boerderij met klapdak van de firma Van Dijk Toys is ideaal voor al je boerderijdieren. In de boerderij zijn stallen. Via de trap kun je naar de zolder om de hooibalen op te bergen. De zolder is voorzien van 2 ramen en een balkluik. Het dak is scharnierend, waardoor het ook makkelijk is om van bovenaf met deze boerderij te spelen. De vloer van de boerderij is neer te klappen, waardoor je dieren makkelijk naar binnen kunnen lopen. Door de ijzersterke constructie zorgt deze boerderij voor eindeloos speelplezier. Mooi in combinatie met Ostheimer dieren of Schleich dieren.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Afmeting:LxBxH 75 x 30 x 45cm
Materiaal:Berken multiplex
EANcode

Over Van Dijk Toys

Het Hollandse bedrijf Van Dijk Toys maakt houten kindermeubilair en speelgoed van de beste kwaliteit beukenhout en berken multiplex in een eigen fabriek te Roemenië.
De onderdelen zijn verbonden met schroeven die verzonken zijn en afgedicht worden met een houten dopje. Het gebruik van dit kwaliteitshout en de stevige constructie maakt dat het speelgoed van Van Dijk jarenlang, meerdere generaties meegaat en garandeert vele uren speelplezier. Het speelgoed is daarom erg populair bij kinderdagverblijven, omdat het ook tegen een stootje kan.
Het assortiment loopt uiteen van loopfietsen tot bakfietsen, van retro poppenwagens tot blokkenkarren en allen voorzien van zachte geluiddempende banden. Ook behoort een garage en boerderij tot het Van Dijk assortiment.