€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer Kerststal
Aantal: 1
Uw prijs
79,95

Ostheimer Kerststal

Artikelnr 65600
Levertijd Direct leverbaar
€ 79,95

Deze stal van Ostheimer (65600) kan ook als mini boerderij of poppenhuis worden gebruikt. De stal is gemaakt voor de 'mini 'kerstfiguren van Ostheimer.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting:36 x 19 x 16,5 cm.
Materiaal:Europees hout, uit duurzaam geteelde bossen
EANcode 4035198656005

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".