€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grote speelset op het platteland
Aantal: 1
Uw prijs
54,99

Grote speelset op het platteland

Artikelnr 5890
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,99

Hartelijk welkom op de boerderij! Hier worden alle kleine boerderijfans meegevoerd naar de wereld van paarden, koeien en schapen. De dieren, boer Tim en zijn tractor zijn gemakkelijk vast te pakken en overeind te zetten. Alle spelfiguren van beukenhout zijn liefdevol vormgegeven en bevorderen het eerste rollenspel. De eenvoudig uit te breiden speelwereld geeft de creativiteit alle ruimte en ondersteund spelenderwijs de spraakontwikkeling.Prachtige speelset met maar liefst 22 houten speelfiguren! De verpakking is een boerderij om mee te spelen en bovendien praktische opbergdoos met handig handvat om alles mee te nemen- ideaal om mee te nemen of alles in op te bergen

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
MateriaalBeukenhout karton
Type kindAlle kinderen
Afmeting32 X 22 X 10 cm
EANcode 4010168058900

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.