€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys trekfiguur slak wit/grijs
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Plan Toys trekfiguur slak wit/grijs

Artikelnr 5684
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Hoe leuk wordt kruipen of lopen met deze vrolijke slak achter je aan? Deze wit/grijze slak van Plan Toys (5684) zal altijd graag met je meegaan, gezellig lekker samen op pad! De Plan Toys slak is gemaakt van hout en zijn lijfje beweegt omhoog en omlaag zodra hij met je gaat wandelen. De producten van Plan Toys zijn gemaakt van rubberhout, dat er om bekend staat niet te splinteren. Helemaal fijn en veilig voor je kindje om mee op ontdekkingstocht te gaan!

Leerdoelen Rollenspel, Grove motoriek en beweging
Materiaal:Rubberhout
Afmetingen:25 x 11 x 9,5 cm
EANcode 8854740056849

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.