€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Speelfiguren Boer Tim en zijn tractor
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Speelfiguren Boer Tim en zijn tractor

Artikelnr 5586
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Welkom op de boerderij! De met liefde vormgegeven houten figuren zijn makkelijk vast te pakken, kunnen overeind worden gezet en geven alle boerderijfans een heleboel speelplezier. deze eenvoudig uit te breiden speelwereld kan steeds opnieuw met een heleboel andere dieren tot een grote boerderij worden uitgebreid.Inhoud: boer Tim, 1 tractor, 1 biggetje, 4 speelplaatjes.Iedere speelset bevat ook vrolijke spellen

Leerdoelen Geen
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168055862

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.