€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer vliegtuig rood met mannetje
Aantal: 1
Uw prijs
24,50

Ostheimer vliegtuig rood met mannetje

Artikelnr 5560326
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,50

Dit rode houten vliegtuig van Ostheimer is een mooi handzaam model gemaakt van massief beukenhout. De wielen van het vliegtuig kunnen rollen, zodat er een zachte landing kan plaatsvinden. Ook kun je aan de propeller draaien. De vormen van het vliegtuig van Ostheimer zijn afgeleid van het Waldorf principe. De piloot kun je erin en eruit halen.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Fantasie
Afmetingen:ca. 21 x 20 x 10 cm
Materiaal:beukenhout
EANcode 4035198003065

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".