€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer Stal / Kerststal
Aantal: 1
Uw prijs
164,90

Ostheimer Stal / Kerststal

Artikelnr 5550113
Levertijd Direct leverbaar
€ 164,90

Met deze prachtige houten stal van Ostheimer (5550113) haal je een prachtig stuk vakwerk in huis. Deze handgemaakte stal kan functioneren als onderdeel van je speelboerderij maar is ook te gebruiken als prachtige kerststal. Ostheimer maakt alle houten figuren die bij een kerststal horen en zo kun je deze kerststal gaan vullen met figuren die erbij horen, leuk om elk jaar verder uit te breiden. De stal is aan één kant opengewerkt en heeft aan de andere zijde twee raampjes en een deur. Ook is de stal voorzien van een vloer. Op een seizoenstafel of een verteltafel zal deze stal ook zeker niet misstaan. De verfstoffen die bij Ostheimer worden gebruikt zijn op waterbasis en gifvrij. De structuur van het hout is mooi zichtbaar bij deze naturel houten stal. Elk artikel wordt ondergedompeld in een bad van walnotenolie, ter bescherming en om de kleuren te intensiveren. Daarna wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. Vakwerk met een hoofdletter V!

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Materiaal:esdoornhout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Afmetingen:47 x 30 x 30 cm
EANcode

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".