€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Autoroetsjbaan Ramp Racer
Aantal: 1
Uw prijs
62,50

Autoroetsjbaan Ramp Racer

Artikelnr 5379
Levertijd Direct leverbaar
€ 62,50

ROETSJ. Daar zoefen de auto's naar beneden! De Ramp Racer van Plan Toys is een prachtige houten stellage waar je alle auto's vanaf naar beneden kunt laten rijden. Zet de auto klaar bij de start en daar gaat hij al, hij zoeft over de baan en valt door de gaten helemaal naar de finish. De Autoroetsjbaan van Plan Toys is heeft mooi blank hout en heeft wat leuke gekleurde accenten zoals het rood/groene licht en de finishvlag. Bij de baan zitten 3 auto's, een rode, een blauwe en een gele die speciaal gemaakt zijn om van de baan naar beneden te roetsjen. Racen maar!

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Fantasie
Materiaal:Rubberhout, verf op waterbasis
EANcode 8854740053794

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.