€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Trekfiguur Willie Wervelwind
Aantal: 1
Uw prijs
31,46

Trekfiguur Willie Wervelwind

Artikelnr 5130
Levertijd Direct leverbaar
€ 31,46

Wie wervelt er door de kamer? Dat is Willie wervelwind! Zijn hoofdje draait razendsnel in het rond als je met hem door de kamer wandelt.Met het speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van uw kind. Ons hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuiglijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met speelgoed van Haba leert uw kind de wereld spelenderwijs kennen

Leerdoelen Grove motoriek en beweging
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting17 X 10 X 13 cm.
EANcode 4010168051307

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.