€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Hamerbank omkeerbaar
Aantal: 1
Uw prijs
31,50

Hamerbank omkeerbaar

Artikelnr 5126
Levertijd Direct leverbaar
€ 31,50

Deze stoere hamerbank nodigt uit om lekker te timmeren. Je kunt 4 verschillende kleurtjes raken en als je ze allemaal in de bank hebt laten verdwijnen, draai je het bankje om en kun je weer lekker opnieuw beginnen! Een hele leuke activiteit voor jonge kinderen en tevens een goede oefening voor de motoriek. Veel timmerplezier gegarandeerd!Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch \"vriendelijke\" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Grove motoriek en beweging
Type kindAlle kinderen
Afmeting18 x 18 cm
EANcode 8854740051264

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.