€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer Engeltje wit
Aantal: 1
Uw prijs
15,95

Ostheimer Engeltje wit

Artikelnr 42011
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,95

Dit kleine houten engeltje van Ostheimer (42011) is een mooie toevoeging aan elke kerststal of kerstgroep! De heldere witte kleur van haar gewaad maakt elk tafereel nog wat extra wonderlijk. Het engeltje is met de hand geschilderd met verf op waterbasis en netjes afgewerkt, zodat ze lekker in de hand ligt bij het spelen en ook volledig milieubewust is. De houten figuren van Ostheimer worden bovendien behandeld met walnotenolie, waardoor de kleur mooier wordt en bovendien ook langdurig mooi blijft.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Materiaal:Esdoornhout geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Hoogte:8 cm
EANcode 4035198420114

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".