€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer Olifant met zadel
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Ostheimer Olifant met zadel

Artikelnr 41912
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Deze grote houten olifant van Ostheimer (41912) heeft een groen zadel op zijn rug geschilderd. Woont hij in de dierentuin, heeft hij in de wildernis een belangrijke rol bij de andere olifanten, is hij onderdeel van het circus? Of wordt hij onderdeel van jouw kerstgroep en brengt hij de drie koningen uit het Oosten met zich mee? Met de houten dieren van Ostheimer kun je heerlijk vrij spelen. Alle figuren van Ostheimer worden met de hand gemaakt, zodat ze ook lekker in jouw handje liggen! De mooie afwerking van het fijne hout maakt dat ze lekker zacht, maar nog steeds natuurlijk aanvoelen.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Materiaal:esdoornhout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Hoogte:14 cm
Dikte:ong. 4 cm
EANcode 4035198419125

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".