€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Trektol Ballet
Aantal: 1
Uw prijs
11,50

Trektol Ballet

Artikelnr 4005194
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,50

Met deze houten trektol van Plantoys kunnen zelfs jonge kinderen al snel tollen! De ballerina draait rond en rond, heel hard en lekker lang! Trekken aan het touwtje en daar gaat de ballerina! Ze draait haar mooiste pirouettes. Steek de ballerina in de 'sleutel' (het handvat), steek het touwtje een klein stukje door het kleinste gaatje, opdraaien en de danseres is er helemaal klaar voor! De trektol van Plantoys met dit handige handvat zorgt ervoor dat kinderen al snel door hebben hoe de tol werkt en zo kunnen ze de tol zelf laten draaien.

Leerdoelen Behendigheid, Grove motoriek en beweging
Materiaal:hout
Afmetingen:ca. 8 x 15 cm (exclusief het handvat)
EANcode 8854740051943

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.