€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys citruspers juicer set
Aantal: 1
Uw prijs
18,95

Plan Toys citruspers juicer set

Artikelnr 3610
Levertijd Direct leverbaar
€ 18,95

Goedemorgen! Heerlijk glaasje jus d'orange bij het ontbijt? Met de Plan Toys juicer set kun je jouw eigen glaasje vol persen! Pak het mes en snijd de sinaasappel doormidden. Duw hem op de perser en draai hem rond. Daarna kun je het sap in de beker schenken en ben je klaar om te gaan ontbijten! De juicer set van Plan Toys is super mooi materiaal. Het is vrij van chemicaliƫn en de verf is op waterbasis, zelfs de lijm die is gebruik is vrij van formaldehyde waardoor de kwaliteit ontzettend mooi is. Pers jij vandaag een glaasje citroensap of toch sinaasappelsap? Persen maar!

Leerdoelen Behendigheid, Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Tactiek
Inhoud: Perser, beker, sinaasappel, citroen, mes
EANcode 8854740036100

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.