€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Trekfiguur Rupert rups
Aantal: 1
Uw prijs
40,46

Trekfiguur Rupert rups

Artikelnr 3576
Levertijd Direct leverbaar
€ 40,46

Wie waggelt en wiebelt daar door je wereld? Juist dat is Rupert Rups! Het liefst loopt Rupert samen met jou van de ene naar de andere kamer. Tegelijk laat de rups zijn belletje rinkelen!. De wielen zijn excentrisch bevestigd zodat het rupsje waggelend vooruit kruipt. Trekfiguren zetten aan tot kruipen en lopen.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmetingca. 31 cm lang
EANcode 4010168035765

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.