€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mijn eerste Ark van Noah
Aantal: 1
Uw prijs
53,96

Mijn eerste Ark van Noah

Artikelnr 3153
Levertijd Direct leverbaar
€ 53,96

Deze mooie stevige houten Ark van Noah bouw je op door middel van een eenvoudig insteeksysteem. De dieren die erbij zitten zijn gemaakt van beukenhout en met liefde vormgegeven.De kinderen kunnen met deze stevige ark het beroemde verhaal van Noah naspelen. De dieren gaan twee aan twee aan boord en dan kan de reis beginnen. De inhoud van deze Speelwereld-doos, Mijn eerste Ark van Noah: Noah en zijn vrouw, 1 Ark met trap, 2 olifanten, 2 zebra's, 2 giraffen, 2 leeuwen. Een fantastisch doop-kado, is deze Ark van Noah.1 haan, 1 kip

Leerdoelen Rollenspel
Type kindAlle kinderen
AfmetingNoah en zijn vrouw 8cm hoog, Ark L26x B16x H23
EANcode 4010168031538

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.