€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
HABA Sorteerbox Boerderij
Aantal: 1
Uw prijs
37,99

HABA Sorteerbox Boerderij

Artikelnr 306625
Levertijd Direct leverbaar
€ 37,99

In deze vormenstoof boerderijschuur van Haba (306625) kan je kleintje de 5 dubbel bedrukte dieren en een popje op de goede plek erin stoppen. Deze vormenstoof is gemaakt van hout en heeft twee openslaande deuren aan de voorkant. Het dak is open van de schuur, het heeft daar een handvat, zodat je de vormenstoof makkelijk meeneemt als speelhuisje voor je boerderij dieren. De dierfiguren s

Leerdoelen Rollenspel, Ordenen, Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Fijne motoriek, Concentratie
Afmeting:23 x 20 x 18,5 cm.
EANcode 4010168260754

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.