€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer perenboom
Aantal: 1
Uw prijs
12,95

Ostheimer perenboom

Artikelnr 3020
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,95

Deze perenboom van Ostheimer heeft 2 zijden, de ene kant hangt vol met peertjes en de andere kant is er perenbloesem op aangebracht. De producten van Ostheimer worden met zorg voor mens en natuur uit Europees hout gemaakt en beschilderd met gifvrije verf en op waterbasis en als laatste afgewerkt met biologische walnootolie. Het is speelgoed wat de fantasie en creativiteit van kinderen zal stimuleren. Deze perenboom is leuk te combineren met de beestenboel van Ostheimer of staat leuk op je seizoenstafel.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Materiaal:ahornhout geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Hoogte:13 cm.
Breedte:7,5 cm.
EANcode 4035198030207

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".