€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer Den
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Ostheimer Den

Artikelnr 30001
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Maak je Ostheimer tafereel of speelwereld helemaal af met deze mooie houten den van Ostheimer (30001)! Hij staat vast mooi bij je Ostheimer boerderij, kerstgroep, langs je auto- of treinbaan of bij je dieren; die kunnen zich er mooi achter verstoppen, of er juist een dutje onder doen. Alle houten figuren van Ostheimer worden met de hand gemaakt en beschilderd. De dennenboom is ook mooi in combinatie met artikelen van Grimm's.

Leerdoelen Geen
Afmetingen:13 cm hoog
EANcode 4035198300010

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".