€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer Sneeuwwitje
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Ostheimer Sneeuwwitje

Artikelnr 25050
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

Deze sneeuwwitje van Ostheimer past erg leuk bij je andere sprookjesfiguren. Speelt ze misschien de hoofdrol in jouw sprookje over sneeuwwitje en de 7 dwergen of wil je er graag een ander verhaal mee spelen? Dat kan allemaal met deze sneeuwwitje, ook leuk om te gebruiken op je verteltafel waarop je voorgelezen verhalen eindeloos kunt naspelen en opnieuw kunt beleven. De figuren van Ostheimer worden met de hand gemaakt en beschilderd en voelen heerlijk aan. Een duurzaam product waar je jaren lang plezier aan zult beleven. De figuren van Ostheimer zijn ook mooi in combinatie met de artikelen van Grimm's. Deze houten Sneeuwwitje zal ook graag in de koets van Ostheimer 5540410 vertoeven.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Materiaal:Ahornhout
Afmetingen:5 cm. x 2,5 cm x 15 cm
EANcode 4035198250506

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".