€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys kromkommer
Aantal: 1
Uw prijs
32,50

Plan Toys kromkommer

Artikelnr 2246
Levertijd Direct leverbaar
€ 32,50

Groenten en fruit met gekke vormpjes zijn ook lekker! Dat is de boodschap die Plan Toys wil overbrengen met deze houten speelset van 5 stukken 'krom' groente en fruit vanuit de organisatie Kromkommer (2246). De vijf vitaminebommetjes in dit doosje, te weten een appel, een wortel, een peer, een komkommer en een tomaat, hebben elk vormpjes die afwijken van de vorm die we meestal kennen, en zijn gemaakt om kinderen te laten wennen aan het idee van gek gevormd groente en fruit, om voedselverspilling tegen te gaan. Maar de Kromkommer vriendjes zijn nog steeds ook superleuk om mee te spelen! Het rubberhout is mooi glad afgewerkt en is gekleurd met natuurlijke pigmenten, en met het bijkomende mesje kun je ze alle vijf doormidden snijden, want de twee helften worden met klitteband bij elkaar gehouden. Leuk, duurzaam én leerzaam speelgoed, dat in elk speelkeukentje of winkeltje een plekje zal vinden.

Leerdoelen Rollenspel, Ooghandcoördinatie
Materiaal:Hergebruikt rubberhout en natuurlijke pigmenten
Inhoud:Vijf stukken groente en fruit, houten mesje
EANcode 8854740022462

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.