€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer ijsbeer groot
Aantal: 1
Uw prijs
12,95

Ostheimer ijsbeer groot

Artikelnr 22101
Levertijd direct leverbaar
€ 12,95

Deze houten ijsbeer van Ostheimer (22101) wordt met zorg voor mens en natuur met de hand bij het bedrijf Ostheimer gemaakt. Met zijn kop kijkt de ijsbeer voor zich uit. De ijsbeer mag niet ontbreken in je dierenverzameling. De dieren prikkelen de fantasie en dagen kinderen uit tot het meest prachtige rollenspel. Ook is deze Ostheimer ijsbeer leuk op de seizoentafel of thematafel. De dieren van Ostheimer zijn bijvoorbeeld ook mooi te combineren met de producten van Grimm's. Heeft u trouwens al eens gehoord van story sacks? Er zijn vele mooie prentenboeken over een ijsbeer en hoe leuk is het om het boek opnieuw te beleven met enkele in het boek voorkomende dieren of andere dingen? U hoort het wel, met Ostheimer zijn er eindeloos veel mogelijkheden.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Materiaal:esdoornhout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Afmetingen:17 x 8 cm (l x h)
EANcode 4035198221018

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".