€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer beer klein zittend
Aantal: 1
Uw prijs
10,95

Ostheimer beer klein zittend

Artikelnr 22004
Levertijd Direct leverbaar
€ 10,95

Deze kleine zittende bruine beer van Ostheimer (22004) lijkt zo uit het bos te zijn gelopen. De dieren van Ostheimer worden met de hand gemaakt en beschilderd in Duitsland. De beer is niet alleen mooi om mee te spelen, maar ook zeker leuk om ergens ter decoratie neer te zetten. Elk dier is uniek bij Ostheimer. Kinderen zullen de dieren ook graag vasthouden, omdat de dieren zo heerlijk aanvoelen door de afgeronde zijden. Een duurzaam product waar je jaren plezier aan zult beleven. De dieren en figuren van Ostheimer zijn prachtig in combinatie met de Grimm's artikelen.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Materiaal:esdoornhout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Afmetingen:7 x 2,5. x 6 cm
EANcode 4035198220042

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".