€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer beer klein lopend
Aantal: 1
Uw prijs
9,50

Ostheimer beer klein lopend

Artikelnr 22003
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,50

Deze mooie, houten, bruine kleine beer van Ostheimer zal graag in je dierentuin verblijven. Of meelopen in een optocht van dieren of op je seizoenstafel. De dieren van Ostheimer zijn allemaal uniek, omdat ze met de hand gemaakt en beschilderd worden. Ze voelen heel natuurlijk aan, waardoor ze goed liggen in kleine handjes. De dierfiguren van Ostheimer prikkelen de fantasie van elk kind. Ook bij een verteltafel kun je de beer mooi gebruiken. Heb je bv. een mooi prentenboek over een beer, kun je hem leuk gebruiken. Door de dieren van Ostheimer te gebruiken in een verhaal kan u kind het verhaal steeds opnieuw naspelen en beleven. De artikelen van Ostheimer zijn ook mooi in combinatie met de Grimm's producten.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Materiaal:ahornhout
Afmeting:8 cm. x 5,5 cm. x 2,5 cm.
EANcode 4035198220035

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".