€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer giraffe groot lopend
Aantal: 1
Uw prijs
23,95

Ostheimer giraffe groot lopend

Artikelnr 21802
Levertijd Direct leverbaar
€ 23,95

Deze lopende giraf van Ostheimer (21802) lijkt zo uit de dierentuin te zijn ontsnapt. De giraf mag zeker niet ontbreken in je verzameling dierentuin dieren. De giraf is met de hand gemaakt van ahornhout. De verfstoffen die worden gebruikt zijn gifvrij en op waterbasis. De dieren van Ostheimer voelen fijn aan in je hand, dus je zult er graag mee spelen.....elk figuur van Ostheimer is uniek. Een duurzaam product waar je jaren plezier aan zult beleven. De dierfiguren van Ostheimer zijn ook prachtig in combinatie met Grimm's producten.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Materiaal:esdoornhout,, geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Afmetingen:20 x 12 cm (h x b)
EANcode 4035198218025

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".