€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer dromedaris
Aantal: 1
Uw prijs
16,95

Ostheimer dromedaris

Artikelnr 20911
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,95

De dromedaris van Ostheimer 20911 zal graag in de woestijn of in je dierentuin rondlopen. Hij is mooi in zijn eenvoud, puur natuur!! De zachte vormen en rustige kleuren, die gebruikt worden door Ostheimer kenmerken de collectie dieren en figuren van Ostheimer. Ook in de kerstgroep van Ostheimer zal deze dromedaris niet misstaan. Of je kunt hem gezellig een plekje geven op je kamer als decoratie of er eindeloos mee spelen. Wordt deze dromedaris misschien jouw nieuwe speelvriendje.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Materiaal:esdoornhout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Afmetingen:12,5 cm.
EANcode 5037122209115

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".