€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer kameel klein
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Ostheimer kameel klein

Artikelnr 20902
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Rustig hobbelt hij achter zijn mama aan de woestijn door. Het liefst speelt hij in het zand van de woestijn of met zijn andere dieren vriendjes. Deze kleine lieve kameel van Ostheimer. Hij is mooi bruin en heeft een staart met pluim. Zijn 2 bulten zijn ook al hard aan het groeien! Je kunt hem op gezellig op je kamer zetten als decoratie of er eindeloos mee spelen. Wordt dit lieve kameeltje van Ostheimer jou nieuwe vriendje?

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
Afmeting: 7 cm x 10 cm
EANcode 4035198209023

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".