€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer schildpad klein
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Ostheimer schildpad klein

Artikelnr 20832
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Deze kleine schildpad van Ostheimer is een must have voor in je dierentuin! Hij zwemt door het water en is vriendjes met alle andere dieren. Deze geluksbrenger zal de fantasie van je kind prikkelen en uitnodigen om te spelen. Typisch voor de Ostheimer dieren zijn de zachte vormen en kleurgebruik. De schildpad van Ostheimer is een duurzaam product waar je jarenlang plezier van zult hebben. De dieren van Ostheimer zijn prachtig om te combineren met de producten van Grimm's. Wordt jij de trotse eigenaar?

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Materiaal:Ahornhout
Afmeting:6,5 cm x 3 cm
EANcode 4035198208323

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".