€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer tijger springend
Aantal: 1
Uw prijs
25,50

Ostheimer tijger springend

Artikelnr 20101
Levertijd Direct leverbaar
€ 25,50

RAWR! Deze tijger van Ostheimer komt eraan gesprongen. Hij is met de hand geschilderd in oranje en heeft donkerbruine strepen. Zijn bek staat open waardoor zijn rode tong goed te zien is. Hij ligt in het gras te wachten tot zijn prooi weg kijkt en springt er dan op af. Zijn staart beweegt sierlijk mee. Super leuk om mee te spelen of om neer te zetten.

Leerdoelen Geen
Afmetingen:18 cm x 6 cm
Materiaal:esdoornhout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
EANcode 4035198201010

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".