€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer konijn klein
Aantal: 1
Uw prijs
8,95

Ostheimer konijn klein

Artikelnr 15025
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,95

Wat een klein zwart-wit konijntje van Ostheimer! De houten figuren van Ostheimer gaan ├ęcht van hand tot hand, want alles wordt met de hand gemaakt en beschilderd in Duitsland. Deze Ostheimer dierenfiguren prikkelen de fantasie van alle kinderen. Erg leuk om bijvoorbeeld op een verteltafel te plaatsen met daarbij een prentenboek waarin een konijntje voorkomt. Je zoon of dochter kan dan eindeloos het verhaal naspelen en telkens opnieuw beleven. Ook op een seizoenstafel zal dit konijntje enig staan. Er zijn ook nog vele andere dieren van Ostheimer verkrijgbaar.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Afmetingen:4,5 x 1,7 x 2,2 cm
Materiaal:esdoornhout, geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met walnotenolie
EANcode 4035198150257

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".