€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer haas klein bruin gevlekt
Aantal: 1
Uw prijs
7,95

Ostheimer haas klein bruin gevlekt

Artikelnr 15015
Levertijd Direct leverbaar
€ 7,95

Dit houten haasje van Ostheimer is gemaakt met de hand en voelt prettig aan in een kinderhandje. Ostheimer speelgoed stimuleert de fantasie en creativiteit van elk kind. Heel mooi op een verteltafel als je bijvoorbeeld een boek hebt waarin een haas voorkomt, dan kan het verhaal eindeloos nagespeeld en opnieuw beleefd worden. Denk bijvoorbeeld aan de boeken van 'haas en vos' en zo zijn er nog veel meer mooie andere boeken waarin een haas voorkomt . Ook prachtig om een mooie seizoenstafel die elk seizoen zal veranderen met wat aanpassingen. Het haasje is gewoon fantastisch speelgoed om heerlijk mee te spelen. De Ostheimer figuren zijn duurzaam en gaan een leven lang mee.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Materiaal:ahornhout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Afmetingen:ca. 4,2 x 1,6 x 2,2 cm
EANcode 4035198150158

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".