€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer haas bruin zittend
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Ostheimer haas bruin zittend

Artikelnr 15011
Levertijd
€ 9,95

Deze bruin gevlekte zittende haas van Ostheimer zit met zijn oren gespitst naar boven. Mooi bij je bosdieren of op je voorjaars seizoens-tafel. Ze worden met de hand gemaakt in Duitsland, zo gaat dit speelgoed letterlijk van hand tot hand. Het gevlekte haasje van Ostheimer is niet alleen mooi om mee te spelen, maar ook zeker leuk om ergens ter decoratie neer te zetten.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Hoogte:4 cm
Lengte:4,5 cm.
Materiaal:ahornhout geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
EANcode 4035198150110

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".